Метална кора под двигател за SUBARU FORESTER I (1997-2002)

Арт.№: 77551-18108

Сигурност

Защита

Made in EU

215,00лв


0897 854 574

Поръчайте по телефона

Поръчай веднага
Отнема 10 секунди

Висококачествена метална кора за защита на двигател и. Произведена е в Румъния от утвърден производител на метални кори служещи за защита на двигател и скоростни кутии.

Металната кора е изключително здрава и устойчива на удари (което си е важно, ако шофирате по родните пътища). Дебелината и е 2-3мм, което е повече от достатъчно да предпази двигателя на автомобила Ви.

В комплект към кората ще получите всички необходими крепежни елементи. При монтажа не е нужно да променяте или преправяте нищо по автомобила си. Всяка кора е произведена специфично и индивидуално за различите автомобили.

Забележка: възможно е да се наложи да промените нещо по колата, ако ходовата и част е изменена в следствие на удар или друго.

Металната кора разполага с покритие против корозия и ръжда, което удължава живота и.

Инструкциите за монтажа на металната кора са включени в комплекта.


 От следното видео ще придобиете по-цветна представа за нашите метални кори:


Забележка: Цената за доставка варира според теглото на кората. Възможно е да има разлика от цената, която ще видите при завършване на поръчката.

Autolider.bg използва услугите на куриерска компания ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Безплатна обратна доставка при поръчките с платена първоначална доставка.

Подобни вижте продукти от същата категория Виж всички
Scut Motor

Scut Motor

Румънски производител на висококачествени и устойчиви метални кори за защита на двигател, скоростна кутия и други. Металните кори под броня са произведени индивидуално за всеки от моделите автомобили и пасват перфектно, без нужда от преправяне по автомобила. Крепежните елементи са включени към металните кори, което прави монтажа още по-лесен.

Виж всички продукти от Scut Motor


Вход/Регистрация

+359897854574 - Обадете ни се сега !