Програма "Лоялен клиент"  

Регистрирай се и стани наш Лоялен Клиент за да се възползваш от специални отстъпки и други предимства!

Лоялен Клиент "BRONZE" получава 5% отстъпка на всички продукти от онлайн магазина на Autolider.bg. Условието е само да сте регистриран в сайта ни.

Лоялен Клиент "SILVER" получава до 10% отстъпка и безплатна доставка на всички поръчки над 85лв. За целта трябва да имате поне 5 завършени поръчки за минимум 400лв. За изпълнена поръчка се счита тази, която е получена чрез куриер или е закупена от наш физически магазин.

Лоялен Клиент "GOLD" получава до 50% отстъпка, както и безплатна доставка за всички поръчки над 300лв. За да станете Лоялен Клиент от 3-то ниво е нужно да имате поне 10 завършени поръчки на обща стойност над 2500лв.

  • Офертите важат само за регистрирани потребители, онлайн поръчки и покупки във физически магазин на Autolider.bg 
  • Добавянето на специалните отстъпки към профила ви се случва автоматично, изчислено на база на нулевата цена на конкретния продукт.
  • При поръчка на продукт с намалена цена, лоялните клиенти на Autolider.bg винаги получават по-голямата отстъпка, независимо дали това е промо цената на конкретния артикул или отстъпката дадена от програмата за лоялни клиенти.
  • Autolider.bg запазва правото си да променя правилата и условията на програма "Лоялен Клиент"
  • В случай, че вече сте регистриран и правите поръчка чрез телефонно обаждане до нашия екип, е нужно да предоставите e:mail или телефонен номер свързан с профила ви в Autolider.bg.

РЕГИСТРАЙ СЕ СЕГА

Вход/Регистрация

+359897854574 - Обадете ни се сега !